Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

11 soluţii pentru echilibru social

Proiectul, derulat pe o perioada de 12 luni începând din ianuarie 2015, se desfasoara în toate cele 8 regiuni de dezvoltare, atât în mediul rural cât si în cel urban. Prin aceasta initiativa se vor crea aproximativ 50 de noi locuri de munca, dintre care mai mult de 40 destinate persoanelor vulnerabile (persoane cu dizabilitati, tineri peste 18 ani care parasesc sistemul institutionalizat de protectie a copilului, membri familiilor monoparentale, membri familiilor cu peste doi copii, persoane care trăiesc din venitul minim garantat, victime ale violentei în familie, femei aflate în situatii de risc, persoane de etnie roma si persoane care au parasit timpuriu scoala).

Ne poziţionăm ca o agenţie de publicitate full service dar cu o puternică, poate chiar predominantă, divizie de cercetare de piaţă.

Afla mai multe

Impecabilul este misiunea noastră şi trebuie să știi că o luăm foarte în serios. Activitatea noastră: curăţenie profesională la birou şi la domiciliu.

Afla mai multe

Încă de la lansare, Atelier Velvetine se remarcă prin linia feminină propusă şi prin detaliile glam-chic, punând accentul pe tendinţele actuale.

Afla mai multe

În opinia noastră simplu e în totdeuna cel mai bine. Tocmai de aceea misiunea noastră este să ţinem compania ta mereu cu situații financiare clare şi cu socotelile la zi.

Afla mai multe

Suntem o companie de call center şi ne luăm misiunea de oameni ai comunicării foarte în serios.

Afla mai multe

Producem peleţi din rumeguş de conifere în cadrul unei microfabrici înfiinţate printr-un proiect finanţat din fonduri europene.

Afla mai multe

Ne plasăm la limita dintre între artizanat şi design interior. Misiunea noastră este să întoarcem domeniul amenajărilor interioare înapoi la rădăcini.

Afla mai multe

Beauty Boutique Salon by Kinoplan este un salon de înfrumusețare, care se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.

Afla mai multe