Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Confidentialitate si informatii personale

Confidentialitate si informatii personale

Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau, informatiile inregistrate fiind destinate procesarii comenzii de catre operatori nostrii. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Softmall nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.
La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la office@appilion.ro, magazinul se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga, sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Softmall are are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.
Softmall se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

Softmall nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor cu caracter personal.
Politica site-ului www.appilion.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, Softmall isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea Softmall, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre Softmall, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

Softmall isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.
Informatiile prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, cerute prin formularul de inregistrare sau cele solicitate telefonic sunt necesare pentru comunicarea cu dvs. si confirmarea comenzilor si sunt confidentiale. Daca unele din datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne comunicati aceste informatii in cel mai scurt timp pentru a putea face si noi modificarile necesare. De asemenea, daca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa solicitati aceasta de pe una din referintele corespunzatoare: email sau postal.

Informatiile care se transmit de cumparator in vederea emiterii facturii (inclusiv a facturii proforme) si livrarii produselor comandate sunt confidentiale. Nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi, etc) la terte parti cu exceptia curierului sau postei.
Softmall isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.